MythTV.dk

Dansk MythTV forum og hjemsted for den danske oversættelse af MythTV

You are not logged in.

#1 19-02-2012 16:45:35

frier
Member
Registered: 06-01-2011
Posts: 4

BE: ASUS X27D / FE: ASUS AT5IONT-I

Min backend kører på en Shuttle X27D (http://us.shuttle.com/barebone/Models/x27D.html) en støjsvag og ikke alt for el-hungrende pc med en Intel Atom 330 CPU, 2 GB ram og 500 GB harddisk.

Jeg har to Hauppauge WinTV-NOVA-T-HD Sticks forbundet vha. USB. De kan køre MPEG-2 og -4. Jeg kører via en stueantenne, hvilket giver en signalkvalitet, der er god nok. Jeg kan optage fra DR1/DR2/DR HD/DR K parallelt uden at PC'en er særligt belastet.

Min frontend var, indtil DR hævede kvaliteten for DR1 fra omkring 2,5 Mbit/s til 6,5 Mbit/s samtidig med omlægningen, hvor TV2 blev betalingskanal, en ASUS eeepc B202. (http://www.asus.com/Eee/EeeBox_PC/EeeBox_PC_B202/)  Det er en lille maskine med en Intel Atom N270 CPU. Den kunne lige netop følge med til at afspille DR1, DR2 og DR-K, men ikke DR HD. Men nu da den ikke kan følge med til at afspille DR1 i den højere kvalitet, så er den blevet pensioneret. Tidligere kunne jeg også nøjes med mit trådløse netværk - det går heller ikke længere...

Min nye frontend er en pc bygget op på et ASUS AT5IONT-I-bundkort, der har en Intel Atom D525-CPU med passiv kølinge. http://www.asus.com/Motherboards/Intel_ … /AT5IONTI/ Der er slet ingen blæsere i min frontend-maskine. Jeg har sat 4 GB ram og en 120 GB SSD-disk i. Denne maskine kan afspille DR HD da der er passende hardware-support. Der er også digital spdiff-lyd-udgang på bundkortet, som jeg kører direkte ind i mit stereoanlæg.

Jeg planlægger at lave trådløs overførsel af billede til skærmen med en trådløs hdmi-adapter... Jeg har ikke brugt energi på en egentlig fjernbetjening; jeg bruger et almindeligt trådløst tastatur vha. bluetooth.

Pt. kører jeg med mythbuntu version 11.10.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB