MythTV.dk

Dansk MythTV forum og hjemsted for den danske oversættelse af MythTV

You are not logged in.

#1 06-01-2011 14:27:52

Søren
Member
Registered: 17-06-2010
Posts: 13

Mobile on Desktop BE

Jeg har kørt mythtv siden version 0.21, og har lige skiftet alt mit hardware til nyt lidt mere strømbesparende udstyr.  Selve udstyret består af en BE og FE. Udover mythtv 0.24 fixes kører min BE også squeezecenter. TV tager jeg fra luften (FTA) men tænker på at få Boxer når de sender deres nye USB tuner ”Boxer EyeTV one”  på markedet, det eneste problem med boxer er at de ikke rigtig har noget HD TV. Jeg har også mulighed for at modtage waoo TV, da jeg allerede har deres internet, men det er lidt dyrt og der er også for få HD kanaler.

- BE: MSI IMGM45, CPU P8400 (TDP:25watt), 4GB ram, 3x 2TB Wester Digital Green harddiske, 1 stk. 60GB SSD disk, 2 stk. hauppauge  ministick USB  DVB-T tunere.
- FE: ASUS AT3IONNT-I, 4GB ram 80GB 2,5’’ Harddisk.
- Remote: Jeg har forsøgt at få USBUIRT til at fungere sammen med en standard media center remote, men det virkede dårligt. Nu benytter jeg et ir Mini PC tastatur.
- TV: Philips 42’’ PFL9732D

Jeg går lidt og pusler med at få automatisk opstart af BE via timer og WOL til at fungere, men jeg det er lidt besværligt da jeg også skal kunne detektere at squeezecenter er kørende. Jeg skal i øvrigt ha min FE opdateret med en SSD disk for at øge opstarts hastigheden. 
/Søren

Offline

Board footer

Powered by FluxBB